artonyberg

 

 

Arto palkittiin jo kolmannen kerran Telviksellä vuoden 2009 parhaana kotimaisena miesesiintyjänä. Arto Nyberg-ohjelma on palkittu myös vuoden 2007 parhaana keskusteluohjelmana Kultaisella televisiolla. Ohjelma jatkaa jo kymmenettä tuotantovuottaan. 
 
Ohjelmakonsepti on yksinkertaisen klassinen mutta toimiva: kolme mielenkiintoista, ajankohtaista vierasta ja asioihin perehtynyt toimittaja. Luvassa on ihmisiä yhteiskuntaelämän eri osa-alueilta, tuttuja ja tuntemattomia - ihmisiä, joilla on sanottavaa. 

Sunnuntaina 20. huhtikuuta haastateltavina ovat Manne Menuetti-romanimusikaalin Santeri Ahlgrén, luomuviljelijä, ekoyhteisöpioneeri Ossi Kakko sekä popkuningatar Kaija Koo.

 

 

Sunnuntaina 6. huhtikuuta 2014

Sunnuntaina 6. huhtikuuta haastateltavina olivat sukeltajat Sami Paakkarinen ja Vesa Rantanen, 16-vuotias voimanostaja Susanna Törrönen sekä 80-luvun mallielämästään kirjan kirjoittanut Parisuhdekeskuksen johtaja, VTT Heli Vaaranen.
> Lue lisää

Sunnuntaina 13. huhtikuuta 2014

Sunnuntaina 13. huhtikuuta vieraina olivat kirjeenvaihtaja Helena Petäistö, jalkapallolegenda Atik Ismail sekä musiikkineuvos Seppo Hovi.
> Lue lisää
 
Lähetä linkki

Esitysaika

Arto Nyberg -ohjelma
TV1 sunnuntaisin kello 19.45
Ohjelmaa uusitaan maanantaisin kello 11.40

YLE Areena

YLE Areena

Arto Nybergiä voi myös katsoa Areenassa.
> Katso viimeisin ohjelma

Elävä arkistoMuualla Yle.fi:ssä